19 / 03 / 2024

Kavaklı Konakları’nda yılbaşı kampanyası!

Kavaklı Konakları’nda yılbaşı kampanyası!

Firma: Gül Yapı

Proje: Kavaklı Konakları

Kavaklı Konakları için “ 60 aya sıfır faiz ” kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Kavaklı Konakları’ndan ev alanlar borçlarını 60 ay boyunca faizsiz ödemenin keyfini yaşayacak.



GülYapı  sadece 20 dairenin kaldığı  Kavaklı Konakları  için “60 aya sıfır faiz” kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Kavaklı Konakları’ndan ev alanlar borçlarını 60 ay boyunca faizsiz ödemenin keyfini yaşayacak. Beylikdüzü’nde yer alan Kavaklı Konakları tamamı oturmaya hazır 286 konuttan oluşuyor.  Projede, 2+1 daireler 378 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor


GülYapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Kavaklı Konakları, anahtarları üzerinde 286 konuttan oluşuyor.  GülYapı, yeni yıla yeni bir evde girmek isteyenler için Kavaklı Konakları’nda “60 aya sıfır faiz” kampanyası düzenledi. Kampanyadan yararlanıp Kavaklı Konakları’ndan ev alanlar borçlarını 60 ay boyunca faizsiz ödemenin mutluluğunu yaşarken, evlerine hemen oturmanın da keyfini sürecek. İlk satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gören projede sadece 20 daire kaldı. Kavaklı Konakları’nda 2+1 daireler 378 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Çocuklar için etüd odası var

20 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kavaklı Konakları, modern mimarisi, peyzaj alanları ve yürüyüş parkurlarının yanı sıra sosyal tesisleriyle de dikkat çekiyor. Projede kadın ve erkekler için ayrı yüzme havuzları, çocuk etüt odası, Türk hamamı, sauna, fitnes center bulunuyor. Kavaklı Konakları’nda 286 konutun yanı sıra 68 adet de dükkan bulunuyor. Sitede yaşayanların ihtiyaçları belirlenerek düzenlenen ticari alanda kafe ve restoranların yanı sıra mağazalar da bulunuyor.  

Beylikdüzü’nde yer alan Kavaklı Konakları, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Proje, E-5’e 3 km, TEM otoyoluna 8 km,  Atatürk Havaliman’ına ise 15 km uzaklıkta yer alıyor. 



projeye sor



Geri Dön