24 / 04 / 2024

Kavaklı Vira İstanbul satılık daire!

Kavaklı Vira İstanbul satılık daire!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Beylikdüzü'nde Gül Proje imzasıyla hayata geçirilen Kavaklı Vira İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.



Gül Proje tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen  Vira İstanbul  630 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede toplam 1.155 adet konut ve 38 cadde mağazası bulunuyor.


92 metrekarelik arsa alanı üzerinde yayılan Kavaklı Vira İstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin lansmanının Eylül ayında yapılması planlanıyor.  


Kavaklı Vira İstanbul satılık daire teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması öngörülüyor. Proje az ve çok katlı olarak planlanan 17 bloktan oluşuyor. 


2. kat itibariyle konutların bir kısmının deniz manzarasına hakim olduğu Vira İstanbul'da fiyatlar ve ödeme koşulları kesinleşmedi. Proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın bir kesimde yer alıyor. 


Gül Proje Vira İstanbul'da yaşam alanları arasında tenis kortları,  fitness, sauna,dinlenme alanları,spor alanları, basketbol, voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark  mevcut.


Vira İstanbul İletişim

Telefon : 0212 876 76 61

Web : www.gulproje.com.tr

Filiz SERT/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön