19 / 04 / 2024

Kaya City Residence'da dairelerin tapuları hazır!

Kaya City Residence'da dairelerin tapuları hazır!

Kayasehir’de özel sektör tarafından inşa edilen ve 5 ay sonra tamamlanması planlanan ‘Kaya City Residence’da daire tapuları verilmeye başlandı. Projedeki 236 konutun yüzde 80’inin satısı tamamlandı...



‘CELALOGLU’ ve ‘E7 Yapı Market’ isbirligi ile agustos ayı sonunda teslim edilecek Kaya City Residence’ın tapuları hazırlandı. Toplam 6 bloktaki 236 dairenin yüzde 80’ine yakınının satısı tamamlanan projede, bugüne kadar daire satın alanlarla birlikte, kalan son dairelerden satın alanların da tapuları hemen verilecek. Aileleri hedefledigi için stüdyo ve 1+1 daire tipine yer verilmeyen lüks projede, birkaç yıl içinde Kanal Istanbul manzarasına sahip olması beklenen dairelerin fiyatları 297 bin liradan baslıyor. Kayasehir’de, TOKI projesi olmayan ve özel sektör tarafından gerçeklestirilen ilk lüks konut projesi Kaya City Residence’da, 6 katlı bloklarda 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Üçüncü havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Saglık Kent gibi projeler ile Mahmutbey ve Olimpiyat Stadı üzerinden baglanan Metronun sagladıgı ulasım sayesinde degerlenen bölgede, insaatı 5 ay sonra tamamlanacak olan Kaya City Residence’ın 15 bin 650 metrekarelik arazisinin yüzde 80’i yesil alan olarak ayrılıyor.


METREKARESİ 2500 LİRA


Kaya City Residence’da, dairelerin büyük bölümü kendi oturmayı planlayan ailelere satılırken, satısı süren son dairelerin metrekare fiyatı 2 bin 500 liradan baslıyor. 2+1 dairelerin 297 bin liradan, 3+1 dairelerin de 320 bin liradan baslayan fiyatlarla satısa sunuldugu projede, yaklasık 1.5 yıl önce 2+1 dairelerin 159 bin lira, 3+1 dairelerin de 235 bin liradan baslayan fiyatlarla satısına baslanmıstı. Kaya City Residence’da tapularını alarak okullar açılmadan yeni evlerine tasınacak olan daire sahipleri, kafe, taziye ve toplantı odaları, fitness salonu ve Türk hamamı gibi hizmetlere sahip olacak.




Geri Dön