18 / 04 / 2024

Kayacity Residence'de son daireler!

Kayacity Residence'de son daireler!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kayacity

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...



İstanbul Başakşehir'de yükselen  Kayacity  Residence projesi  Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile hayat buluyor. İnşaatı tamamlanan Kayaşehir Residence 2+1 , 3+1 , 4+1 daire seçeneklerinevsahip. 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip Kaya City Residence'de 236 tane konut yer alıyor.


Kayacity Residence'den konut sahibi olanlar Türk hamamı, toplantı ve taziye odaları, çocuklar için açık yüzme havuzu, yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, sağlık kulübü, koşu bantları, cardio ve GYM ekipmanları, buhar odası ve sauna gibi sosyal olanaklardan yararlanabiliyor.


Proje lokasyon olarak Atatürk Havalimanına 10 dakikalık mesafede, üstelik Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde bulunuyor.


Kayacity Residence 114 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 304 bin TL olarak başlıyor. Kayacity'de taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor. 


Celaloğlu Kaya City iletişim

Web Adresi: www.kayacity.com.tr

SimayYAYLACI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön