25 / 04 / 2024

Kayı Geri Dönüşüm İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kayı Geri Dönüşüm İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İslam Şahin ve Mehmet Akif Arslan ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Kayı Geri Dönüşüm İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İslam Şahin ve Mehmet Akif Arslan ortaklığında kuruldu.


Kayı Geri Dönüşüm İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Insaat atıkları da dahil olmak üzere her türlü atıgın biriktirilmesi, toplanması, tasınması, ayrıstırılması, tekrar kullanımı, geri dönüsümü, geri kazanılması, bertarafı ile istigal etmek ve bu amaçla tesisler kurmak, isletmek.Tehlikeli atıkların bertarafı ile istigal etmek, bu amaçla tesisler kurmak, isletmek. Kompost tesisleri kurmak, isletmek.Her türlü atıgın satıs, pazarlama, ithalat ve ihracat ve dahili ticareti ile istigal etmek Yukarıda belirtilen amaçların tahakkuku için:Konusuna giren her türlü atık ve mamul maddelerin tasnifi, depolanması, nakli ve dagıtımı için gerekli her türlü tesisleri, teçhizatı, vasıta, arazi ve binaları satın alabilir,kurabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, malların teshiri için teshirve satıs......ve anasözleşmesinde yazılı işler



Kayı Geri Dönüşüm İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Çiftlik Mah.Budak Dere Cad. No.2/1/1 Beykoz 


Geri Dön