28 / 03 / 2024

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.



Kayı Holding, dünyanın önde gelen teknoloji firması Philips ile 2 yıllık anlaşma kapsamında Türkiye başta olmak üzere Afrika, Orta ve Doğu Avrupa, Rusya, Orta Asya ülkelerinde çoklu sağlık projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

KAYI Holding, 6 bin çalışanıyla 3 kıtada, 30 ülkede taahhüt, enerji, gayrimenkul geliştirme & yatırım ve sağlık sektörlerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, kurulduğu günden günümüze kadar 500’ün üzerinde projeyi tamamladı. 

Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz ve Royal Philips’in Uluslararası Pazarlar Başkanı Henk Siebren De Jong tarafından 12 Ekim’de Amsterdam’da imzalanan anlaşmanın imza törenine Kayı Holding’den ve Philips’ten üst düzey yetkililer katılım gösterdi. 

Anlaşma dahilinde iki şirket, entegre sağlık çözümleri, sağlık teknolojileri, altyapı, eğitim, klinik, bakım ve sağlık hizmetleri konularında işbirliği yapacak.Bu kapsamda sağlık tesislerinin tasarımı ve inşası, proje yönetimi, son teknolojiye sahip medikal ekipman temini, proje ve ekipman finansmanı gibi hizmetlerin sağlanması amaçlanıyor.

İki şirket arasında imzalanan anlaşmanın öneminden bahseden Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Kayı Medikal olarak mühendislikten satın almaya, inşaattan finansa tüm iş kollarını tek bir çatı altında toplayarak, iş ortaklarımıza entegre bir hizmet sunuyoruz.

Bu hizmet anlayışımız hem bize hem de iş ortaklarımıza verimlilik sağlıyor ve Kayı Medikal’in farkını ortaya koyuyor. Philips ile yaptığımız bu stratejik anlaşmanın da orta ve uzun vadede sağlık alanında dünya çapında en büyük müteahhit, yatırımcı ve servis sağlayıcı firmalardan biri olma hedefimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.


Geri Dön