23 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, genel sekreter yardımcıları, genel müdürler ve daire başkanları katılım gösterdi. Tarihi Kayseri Lisesi binasında gerçekleştirilen toplantıda tüm birimlerin 2019 yılında yaptıkları çalışmalar kapsamlı bir şekilde masaya yatırıldı. Yapılan toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin genel müdürleri ile daire başkanları yapmış oldukları çalışmalarla ilgili sunumlar gerçekleştirerek bilgiler verdi.

Toplantıyla ilgili konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2020 yılının yatırımlar yılı olacağını dile getirerek, “İnsanlarımızın konforunu sağlamak ve şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için gayret gösteriyoruz. Gerek deneyimimiz, gerek kamu kaynaklarını en iyi şekilde kullanma anlayışı ve gerekse insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile hizmetlerimizi sürdürme yaklaşımı ile çalışıyoruz. 2020 yılı yatırımlar yılı, kültür-turizm yılı ve Ankara’nın imkanlarını Kayseri’ye aktarma yılı olacak. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Kayseri, bu desteği hak ediyor” şeklinde konuştu.

“TARİHİ DEĞERLERİ AYAĞA KALDIRIYORUZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, 2020'de kültür ve turizm alanında çok önemli gelişmelerin yaşanacağını söyledi. Sadece kent merkezinde değil tüm ilçelerdeki tarihi ve doğal değerleri ayağa kaldırmak için çaba harcadıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Her ilçemizdeki tarihi değerlerimizi ayağa kaldırarak altyapıyı oluşturup açık hava müzesi niteliğindeki Kayseri’mizi insanlığın yararına paylaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Geri Dön