20 / 04 / 2024

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.



Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Yenihaber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Büyükkılıç, Kazım Karabekir'de öncelikle taşkın su kanalı ile çevre ve görsel kirlilik giderildiğini ve yeni yapılan bloklar ile bölgenin geliştiğini ve yenilendiğini söyledi. 

Büyükkılıç "Kazım Karabekir Mahallesinde Belediyemizce geliştirilen projeler neticesinde 39 blok da 1987 dairenin yapımı ilahe edildi. Şimdi bu bloklar hızla yükseliyor hatta bir kısmı tamamlanmak üzere ve hak sahiplerine verilme aşamasındadır. Kazım Karabekir Mahallemiz artık prestij semtler arasında yerini alacaktır. Bulunmuş olduğu mevkisi ve kot farkı mahallenin havasına ayrı bir güzellik katmaktadır" açıklamasında bulundu.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm de binalar yükseliyor!

Kasım ayında 8 bloktan meydana gelen 428 dairenin hak sahiplerini teslim edileceğini söyleyen Büyükkılıç, 2019 yılının sonunda tüm mahallelerdeki inşaatların tamamlanacağını ve dairelerin hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.  


Geri Dön