24 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.



Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.


İçerisinde mutfak, lavabo ve bekleme alanı olan muhtarlık hizmet binalarını yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan genelindeki muhtar evlerini daha estetik ve daha modern hale getirmek için hızlı bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.


Muhtar evlerini inceleyen Başkan Çolakbayrakdar’a Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti.  Bu kapsamda Cengiz Topel Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın yenileme çalışmalarıyla örnek teşkil ettiğini vurguladı.


Yapılan hizmetin kalıcı bir eser olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla Kocasinan’ın hizmet standartlarını yükselttiklerine vurgu yaparak, “Bizim için çok önemli olan muhtarlıklar, bölgede sakinlerinin taleplerini, beklentilerini ve dileklerini ölçme noktasında önemli hizmet birimlerimizdir. Sağ olsunlar muhtarlarımızda vatandaşların isteklerini ve taleplerini bize aktarıyorlar. Bizde hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Kocasinan’ın 10 mahallesinde fonksiyonel, dayanıklı ve daha modern ‘Muhtar Evleri’ yapıyoruz. Muhtar evleri içerisinde mutfak, lavabo, dinlenme alanı gibi bölümler bulunuyor. Belediyemiz tarafından yapılan yeni hizmet binası muhtarımıza hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.


Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni muhtar evleriyle muhtarlarımız daha konforlu ve daha sağlıklı şartlarda vatandaşlarımıza hizmet vermesini sağlıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.


Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz Topel Mahallesi Muhtarı Gülseren Mardinli ise, özverili çalışmaları sebebiyle Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.


Kayseri Gündem


Geri Dön