26 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 



Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ile bir toplantı gerçekleştitrerek Yıldırım Beyazıt Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarındaki son gelişmeleri ele aldı. 

Kayseri Melikgazi de kentsel dönüşüm Ocak ta başlıyor!

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre; Melikgazi’de kentsel dönüşüm projelerini sürdürdüklerini dile getiren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Geçtiğimiz hafta Kazım Karabekir'deki kentsel dönüşüm kapsamında son dairelerin kura çekimini gerçekleştirmiştik. Farklı alanlarda da Ambar başta olmak üzere Küçükali, Battalgazi ve Kazım Karabekir Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ettiği gibi aynı zamanda da Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde kanal boyunda güzel bir çalışmanın başlangıcını yapıyoruz. Şu anda tüm hak sahipleri ile anlaştık, arsa ile ilgili tapular belediyemize geçti. Ocak-şubat ayının ilk başında ihalesini yaparak 236 dairelik 6 bloktan oluşan büyük bir kentsel dönüşümü inşallah burada başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın gerçekten buraya talepleri yoğun. Yıldırım Beyazıt Mahallemiz yeni bir çehreye kavuşacak. Burada yapacağımız bu uygulamalar vatandaşlarımızı rahat ettirecek. Hayırlı olsun. Ekip arkadaşlarıma, özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum. Yeni kentsel dönüşüm alanlarında yeni çalışmalarımızda var, ilerleyen dönemde de onları da açıklayacağız. Hayırlı olsun.” dedi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!


 


Geri Dön