18 / 04 / 2024

Kayseri Park, çanakkale şžehitlerini andı!

Kayseri Park, çanakkale şžehitlerini andı!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 18 Mart çanakkale Zaferi ve şžehitleri Anma Günü 'nde iki sergiye ev sahipliği yaptı. Bunlardan biri   Fırça İzleri adlı resim ve fotoğraf sergisiydi. Diğeri ise çanakkale şžehitleri resim sergisi...    



BİR ASRI RENKLENDİREN “FIRçA İZLERİ ”RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ
Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türk Hava Kuvvetleri 'nin 100 'üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bir Asrı Renklendiren “Fırça İzleri ” adlı resim ve fotoğraf sergisine 18-27 Mart tarihleri arasında ev sahipliği yapacak. Kayseri Park, yüz yıllık geçmişin resim ve fotoğraflarla bugüne aktarıldığı sergi ile geçmişe yolculuk yapmak isteyen ziyaretçilerini food court katı sergi alanına bekliyor.  

 çANAKKALE şžEHİTLERİ RESİM SERGİSİ
Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çanakkale şžehitlerini Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler şžehit, Dul ve Yetimleri Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliği ile düzenlenen resim sergisine ev sahipliği yapıyor. 18-20 Mart tarihleri arasında zemin kat sergi alanında kalacak olan sergi,ziyaretçilerini bekliyor.


Geri Dön