26 / 04 / 2024

Kayseri Talas ve Hacılar yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Talas ve Hacılar yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her ilçe ile ayrı ayrı gerçekleştirdiği planlama toplantılarına Talas ve Hacılar ilçeleriyle devam etti.



 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her ilçe ile ayrı ayrı yaptığı planlama toplantılarına Talas ve Hacılar ilçeleriyle devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantılarda her iki ilçede 2018 yılında yapılacak olan yatırımlar masaya yatırıldı.

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilk toplantıyı Talas ile gerçekleştirdi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi bürokratlarının da katıldığı toplantıda öncelikle ilçe belediyesi tarafından 2018'de yapılacak olan yatırımlarla ilgili bir sunum yapıldı. Toplantıda daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilen konular da değerlendirildi.

 

İlçe belediyeleri ile yapılan toplantılarla hem 2017 yılını değerlendirdiklerini hem de 2018’i programladıklarını belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “İlçelerimizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. İlçe belediyelerimizle yaptığımız toplantılarda, belediyelerimizin kendi imkanlarıyla bu yıl yapacakları yatırımları ve Büyükşehir’den beklentilerini alıyoruz. Bu toplantılar sonrası ilçelerde yapacağımız yatırımları planlayacağız” diye konuştu.

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediyesi’nin ardından Hacılar Belediyesi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ile her iki belediyenin bürokratlarının da katıldığı toplantıda Hacılar Belediyesi tarafından 2018'de yapılacak olan yatırımlar ve Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilen konular masaya yatırıldı.


 


Geri Dön