29 / 03 / 2024

Kayseri Üniversitesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvuru şartlarında yaş sınırı yok!

Kayseri Üniversitesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvuru şartlarında yaş sınırı yok!

Üniversitenin yayınlamış olduğu personel alımı ilanında, toplam 10 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Başvuru yapacak adayların ilgili pozisyon için belirlenen öğrenim düzeyi ve tecrübe şartlarını sağlamaları gerekiyor.



Kayseri Üniversitesi personel alımı ilan başvuru şartları

Kayseri Üniversitesi, eksik kadrolarını belirleyerek temizlik departmanında görevlendirmek üzere yeni bir personel alımı ilanı yayınladı. Kayseri Üniversitesi, kaliteli hizmet sunmaya devam etmek ve temizlik departmanında ihtiyacı olan kadroyu tamamlamak için bu personel alımı ilanını yayınladı. Adaylar, ilanı detaylı bir şekilde inceleyerek uygun niteliklere sahip olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilirler.

Üniversitenin personel kadrosuna “temizlik elemanı” ile yeni personel alımı yapacağını belirten Kayseri Üniversitesi, söz konusu ilana başvuru yapmak isteyen adaylar tarafından sağlanması gereken başvuru kriterlerini şu şekilde sıraladı: En az ilkokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, Herhangi bir kurumdan emeklilik, malullük ve yaşlılık maaşı almıyor olmak.

İş arayanlar dikkat! Hemşire, laborant, tekniker, hasta bakıcı, fizyoterapist, tıbbi sekreter, mühendis...

Pek çok aile bunu bilmiyor… Öğrencilerin harçlığı devletten! 1.611 TL ödeniyor, mutlaka başvurun!

Haluk Levent duyurdu! Ahbap’tan üniversite öğrencilerine burs! İşte burs şartları!


Geri Dön