27 / 04 / 2024

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.



Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan açılış törenine, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Melikgazi Belediyesi olarak sosyal tesis yatırımlarına oldukça önem verdiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi her yerde ilkleri başlatılan çalışmalar neticesinde bugün sosyal tesis yapısı yanında aynı zamanda aile sağlık tesisini, kuran kursunu da hizmete açıyoruz. Belediyemiz ve hayırseverimiz ile yapığımız Aile Sağlık Merkezi ve Kur’an Kursu bölge halkına hizmet verecektir. İki katlı ve toplam kapalı alanı 650 metrekaredir. Aile Sağlığı Merkezi bölümü 4 hekimli kapasiteye sahip iken Kuran Kursu bölümü ise 3 derslikten oluşuyor. Demokrasi Mahallemizin güzel insanlarına hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Yapılan açılış sırasında bir konuşma gerçekleştiren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise,  “Melikgazi Belediye Başkanlığım döneminde çalışmalarını başlatmış olduğum bu güzel tesisin tamamlanmasında emeği geçen Melikgazi Belediye Başkanımıza ve hayırseverimiz Zeynep Kılıçaslan’a çok teşekkür ediyorum, mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum.”  dedi.

Kayseri AK Parti Milletvekili İsmail Tamer de "Bu tesis çok amaçlı. Hem bir sosyal tesis olarak hizmet verecek, hem sağlık hizmeti verecek, hem de kuran kursu olarak çocuklarımıza dinimizi öğrenmelerine imkân tanıyacaktır.Yapımında emeği geçen hayırseverlerimizden Rabbim razı olsun." diye konuştu.


Geri Dön