19 / 04 / 2024

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde en yoğun yatırımlar yapılırken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Başkan Çelik, Develi ve Sarız’ın iki önemli ihtiyacının bu yatırım yılında giderileceğini belirtti.

İlçelerdeki yatırım atağının sürdüğünü söyleyen Çelik, bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da ilçelerimize öncelik vermeye devam edeceklerini açıkladı. 

Kayseri Belediyesi'nde yer alan habere göre ilçelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için rekor yatırımlar yaptıklarını söylüyor. Başkan Çelik, Develi’ye terminal, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapacaklarını ifade etti.

Develi ilçesine terminal binası ve çevre düzenlemesi yapılması işi ihalesi 1 Ağustos Çarşamba günü saat 09.30’da düzenlenecek. Sarız ilçesine kapalı semt pazarı yapılması ihalesi ise 25 Temmuz Çarşamba günü saat 09.30’da gerçekleştirilecek.


Geri Dön