29 / 03 / 2024

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor. Bu yatırımlardan olan ve Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kayseri protokolünün katılımıyla yarın saat 18.30'da açılacak. 80 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen kavşaklar, eski çevre yoldaki dört önemli kavşağı kesintisiz hale getirecek. 

Büyükşehir Belediyesi Kayseri'deki önemli ulaşım yatırımlarından olan köprülü kavşakları ardı ardına hizmete açıyor. Kavşaklardan ilki olan Karayolları Kavşağı daha önce hizmete açılmıştı. Hastane ve İstasyon Caddesi Kavşaklarını kapsayan köprünün açılış töreni ise terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimiz nedeniyle iptal edilmişti. Büyükşehir Belediyesi yarın saat 18.30'da Nato Caddesi Kavşağı'ndaki yonca yapraklı köprülü kavşakta yapılacak açılışla Kocasinan Bulvarı üzerindeki tüm yatırımları hizmete açacak.


Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerindeki trafik akışının hızlandırılması, kavşaklarda oluşan trafik yoğunluğunun ortadan kaldırması ve konforlu bir seyir sağlamak amacıyla yapılan köprülü kavşaklar DSİ kavşağı ile Fuzuli Kavşağı arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda kesintisiz bir trafik hattı oluşturuyor. Dört ayrı kavşaktaki sorunu tamamen gideren köprülü kavşaklar 80 milyon TL'ye mal oldu.




 Habertürk


Geri Dön