20 / 04 / 2024

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nun tiyatro salonunu yenilendi

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nun tiyatro salonunu yenilendi

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu tarafından yenilenen Ümraniye Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nun tiyatro salonu açıldı



Açılışta konuşan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, bütçesi bakımından küçük gibi görünen bu projenin, öğrencilerin hayatında önemli yer tuttuğunu belirterek, İstanbul'da özellikle maddi açıdan zayıf noktaları desteklemeyi amaçladıklarını ifade etti.

MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan da, eğitimin önemli olduğunu üstüne basa basa söylemek istediklerini belirterek, projenin manevi değerinin maddi değerinden daha yüksek olduğunu ifade etti.

Vardan, daha önce hijyen ile ağız ve diş sağlığı konularında da okullarda çalışma yaptıklarını anımsatarak, katkılarını devam ettirmeye çalışacaklarını söyledi.

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, projenin ilkinin gerçekleştiğini ve 50 bin TL'ye mal olduğunu söyledi. Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, çocuklara imkanlar verilmesi halinde güzel faaliyetler yapılacağını dile getirdi.

Törene Ümraniye Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve davetliler katıldı. Törende öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterileri de izlendi.
AA


Geri Dön