25 / 04 / 2024

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.



Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana spor tesisi inşa ediliyor.

 Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, yapımı süren spor kompleksinde aynı zamanda vatandaşların dinlenmesi için birçok çardak da bulunacak.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Bu yıl şehrimize 80 milyon TL'lik spor yatırımı yapıyoruz. Sancaktepe Mahallemizde 8 bin metrekare alana inşa etiğimiz spor kompleksimizin yapımını da hız kesmeden sürdürüyoruz. 'Sağlıklı yaşamanın temeli spordur' diyerek tesislerimizin sayısını Keçiören’in dört bir yanında yaygınlaştırıyoruz." dedi.

Keçiören Sancaktepe ye spor tesisi müjdesi!

Keçiören'deki spor komplekslerinin sayısını artırarak çocukları ve gençleri spora teşvik etmeyi hedeflediklerini dile getiren Altınok, Keçiörenlileri spor yapmaya davet ederek şöyle konuştu:

"Gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıktan uzak tutmak, onların enerjilerini atmalarını sağlamak için spor yatırımlarımızı artırıyoruz. İlçemizde halı sahaları ücretsiz hale getirdik. Halı saha ve spor tesislerimizin sayısını daha da artıracağız. Spor yatırımlarımızda bize destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum. Şehrimize 2021 yılında da yeni spor tesisleri ve spor kompleksleri kazandıracağız. Vatandaşlarımıza sağlıkları için düzenli olarak spor yapmayı tavsiye ediyorum."

 

Ankara'daki kentsel dönüşüme Mansur Yavaş'tan veto!


Geri Dön