23 / 04 / 2024

Keleş Center Airport'ta fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Keleş Center Airport'ta fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Keleş Center Airport projesi Keleş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 440 bin TL'den başladığı proje İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır konumda bulunuyor. 



Keleş İnşaat imzasını taşıyan Keleş Center Airport projesinin temel atma çalışması gerçekleştirildi. İnşaat alanı 150 bin metrekare olan projede 498 residence, 220 ofis, 52 mağaza yer alıyor.

 

Keleş Center Airport projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 36 ayda tamamlanacak projede daire fiyatları 440 bin TL 1 milyon 400 bin TL arasında değişiyor.

 

Keleş Center Airport projesi İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır, metro, metrobüs ve alternatif ulaşım seçeneklerinin merkezinde yer alıyor. 

 

“Altın Aks’ın kalbinde yükseliyor”

 

Keleş Center Airport ta fiyatlar 440 bin TL den başlıyor!

 

Projeyle ilgili konuşan Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş; “Keleş Center Airport; TEM-Basın Ekspres-Havalimanı hattı ile E-5-Ataköy-Sefaköy bandının kesiştiği, ‘Altın Aks’ olarak nitelendirilen bölgenin tam kalbinde yükseliyor. Bulunduğu lokasyon itibariyle yüksek kar vadeden projemiz, yatırımcısına konforlu rezidans ve ofis ayrıcalığı sunuyor” dedi. 


Birçok sosyal alana sahip projede yürüyüş parkuru, hamam, sauna, 7/24 güvenlik, 1500 metrekarelik sosyal tesis, fitness alanı mevcut. 

 

 

Web: http://www.kelescenterairport.com/
 


Geri Dön