28 / 03 / 2024

Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muharrem Keleş tarafından Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Keleş tarafından kuruldu. 

Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
INSAAT 1-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özelinsaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul insaatı, egitim........ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön