26 / 04 / 2024

Keleşoğlu İnşaat Eston Deniz Kalyon Evleri fiyat tablosu!

Keleşoğlu İnşaat Eston Deniz Kalyon Evleri fiyat tablosu!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul Evleri

Daire tipleri ve villa büyüklerine göre fiyatları değişen Eston Deniz Kalyon Konutları Keleşoğlu imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.İşte Keleşoğlu İnşaat Eston Deniz Kalyon Evleri fiyat tablosu...



Eston Deniz Kalyon Evleri'nde daire büyüklükleri 80 ile 167 metrekare, villaların büyüklükleri ise 168 ile 385 metrekare arasında değişiyor.


Eston Deniz Kalyon Villaları'nda teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükseliyor.


Keleşoğlu İnşaat Eston Deniz Kalyon Evleri fiyat tablosu!

Eston Deniz Kalyon'da villa fiyatları 1 milyon 300 bin TL - 2 milyon 600 bin TL, daire fiyatları 380 bin TL - 800 bin TL olarak belirlendi. 


Eston Deniz Kalyon Konutları sosyal tesisler, kumsal, mağazalar, su sporları merkezi, kafe-restoran, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal alanlarına sahip.


Eston Deniz projesi 1 milyon 200 bin metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor.Proje  Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri ulaşım: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Eston Deniz Kalyon  satış ofisi

web: kelesogluholding.com

Telefon : 444 41 51

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön