26 / 04 / 2024

Keleşoğlu İstanbul'da kentsel dönüşüme odaklandı!

Keleşoğlu İstanbul'da kentsel dönüşüme odaklandı!

Yakuplu’da hayata geçirilen Deniz İstanbul projesindeki marina, hudut kapısı oldu. Keleşoğlu Holding’in patronu Mustafa Keleş, “Karaköy’den sonraki ikinci hudut kapısı bizde olacak” diye açıklama yaptı. 



İstanbul Yakuplu'da hayata geçirilen 5 milyar dolar değerindeki Deniz İstanbul projesinde yer alan marina hudut kapısı oldu. Ülkeye tekneyle girişlerin bu alandan yapılmasıyla turistlerin İstanbul'da ayak bastığı ilk nokta da Yakuplu olacak.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre deniz kıyısında 1.500 dönüm alanda Deniz İstanbul projesini hayata geçiren Keleşoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, "Projenizin önünde yer alan marinanın hudut kapısı olması oldukça önemli bir karar. Yurtdışından gelecek turistler İstanbul'da ilk bizim projemizi görecek. İstanbul'un Karaköy'den sonraki ikinci hudut kapısı bizde olacak" dedi. 

Gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulunan  Keleş, stokları eleştirdi. "Firmalar stok yapmamalı" diyen Keleş şunları dile getirdi "Sektör çok iyi durumda değil. Arz-talep dengesi bozuldu. Planlı ilerlemek önemli. İhtiyaç fazlası stok yapmanın kimseye faydası yok. Stokun da bir finansman maliyeti var" dedi. Öte yandan İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projeleri planladıklarını belirten Keleş, Bodrum'da da bir proje üzerinde çalıştıklarını da söyledi. 
 


Geri Dön