26 / 04 / 2024

Keleşoğlu Town Ofis fiyatları!

Keleşoğlu Town Ofis fiyatları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Townofis

Ofislerin alanlarının 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Keleşoğlu Town Ofis fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Projede satış sürecine başlandı...



Keleşoğlu İnşaat projesi olarak inşa edilen Keleşoğlu Town Ofis fiyatları ofislerin alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark yer alıyor.


Ofislerin alanlarının 60 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükseldiği Basın Ekpres Town Ofis projesinde banka kredii kullanmak mümkün. 


İçerisinde toplam 96 adet ofis ve 13 adet dükkan bulunan Keleşoğlu Town Ofis fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Keleşoğlu Town Ofis fiyatları!


Lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na 3 dakika uzaklıkta yükselen Güneşli  Townofis  projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de, Basın Ekpres Yolu üzerinde konumlanıyor. 


3 bin 322 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Keleşoğlu Town Ofis fiyatları metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. 


Town Ofis iletişim bilgileri

Telefon: (212) 663 25 75

Web: http://townofis.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön