23 / 04 / 2024

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...



BESA Grup tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kent İncek projesi hızla devam ediyor. Firma, 2020’de de yatırımlarına hız kesmeden devam etmeyi planlıyor.

50 yıldır BESA Grup, 6 binden fazla konut, 500 bin metrekare iş ve alışveriş merkezi projesine imza attı. Firma, Haziran 2020’de Kent İncek projesini teslim edecek. 2+1'den 4,5+1'e daire seçeneklerinin yer aldığı Kent İncek konforu ile Ankara’nın yeni yaşam standartlarını belirlemeye hazırlanıyor.

Kent İncek 54 dönüm proje alanına sahip. 7 blok, 604 konuttan meydana gelen Kent İncek projesinde 33 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. Göl, peyzaj ve  Ankara  manzaralı projede kapalı yüzme havuzu ve fitness salonunun bulunduğu sosyal tesis alanı bulunuyor. 

Gayrimenkul ve inşaat yapım, yatırım, geliştirme ve işletme konusundaki tecrübesini Ankara projelerinin yanı sıra Bodrum’a ve Türkiye’nin inşaat ve turizm gelişimine aktaran BESA Grup yetkilileri, Kent İncek projesinin yanı sıra Galleria Ankara’nın da yeniden inşaası tamamlayarak açtı.

Web: http://www.besagrup.com.tr/proje/kent-incek/


Geri Dön