26 / 04 / 2024

Nef Kandilli 2020'de teslim!

Nef Kandilli 2020'de teslim!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

Nef Kandilli 2020'de teslim edilecek. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirilen projede boğaz manzarasına hakim daireler yer alıyor.



Toplam 406 daireden meydana gelen Nef Kandilli projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 

Nef Kandilli 2020'de teslim edilecek. Fiyatların 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Birçok çok sosyal alana sahip projede fitness, sauna, spor salonu,  yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunuyor. 

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında;  piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, parti ve karaoke odası, bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, kapalı squash kortu, playstation odası, özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, jakuzili teras, donanımlı fitness spor salonu, açık hava sineması, kapalı mini futbol sahası, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, teras bahçesi mevcut.

 

Telefon: 444 9 633 
Web: http://nefkandilli.com.tr/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön