29 / 03 / 2024

Kent İncek projesinde ön talep toplama devam ediyor!

Kent İncek projesinde ön talep toplama devam ediyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl İncek’te inşaatına başlayacakları iki projeden ilki olan Kent İncek’in başkentlilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alana sahip.



Yaklaşık 50 yıldan bu yana özellikle Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor. Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi. BESA Grup'un bu yıl İncek'te çalışmalarına başlayacağı 2 projeden ilki olan Kent İncek'in 54 dönüm arazi üzerine kurulduğunu anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara'da lüks ve konforlu konutu kooperatif sistemiyle hayata geçireceklerini belirtti. hedef tüm gelir gruplarına ulaşmak Başkentin en gözde yerleşim yerlerinden İncek'teki kaliteli yaşama herkesin ulaşabilmesinin önünü Kent İncek'le açtıklarını belirten Bezci, şunları söyledi: "İncek bölgesi, Ankara'da nezih yaşam isteyenlerin tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Kent merkezine yakın konumu, bölgede yaşamını sürdürenlerin profilleri ve kaliteli konut projelerine ev sahipliği yapıyor olması İncek'in değerini de artırıyor. Böylesine önemli bir bölgeye Kent İncek projemizle BESA kalitesini getiriyoruz. Hedefimiz, tecrübelerimiz ve kalite anlayışımızı, kooperatif kurgusu ile tüm gelir gruplarına ulaştırmak. BESA kalitesini yakından tanıyan Ankaralılar, Kent İncek projemize de ön talep sürecinde büyük ilgi gösterdi."


İKİ PROJE İLE 792 AİLE BESA KALİTESİYLE TANIŞMIŞ OLACAK

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bezci, Kent İncek projesinin yanı sıra İncek'te 188 konutluk ATO Kooperatifi projesinin inşaatına da devam ettiklerinin altını çizerek, "51 bin metrekarelik bir alanda inşa ettiğimiz ATO Kooperatifi projemizde 3 blokta 40 adet 2+1 ve 148 adet 4+1 konut yer alacak. Projelerimizin ikisinde de kalite politikamızdan ödün vermeden, konforlu, lüks ve teknolojik konutları alıcıyla buluşturacağız" dedi.


EN BÜYÜK AVM'LERE KOLAY ULAŞIM SAĞLIYOR

Bezci, 7 bloktan oluşacak Kent İncek projesinde farklı konut tiplerinin de yer alacağını kaydederek, "Projede 1+1, 3+1 ve 4+1'in yanında 2 farklı tipte 2+1'e de yer veriyoruz. Mogan Gölü manzarasıyla da dikkati çeken projemizde konut sahipleri, özel peyzaj alanları ile doğayla iç içe bir yaşamın keyfini sürerken, sosyal donatı alanlarıyla da günün stresini atabilecek" dedi. Kent merkezine oldukça yakın konumda hayata geçirilecek Kent İncek projesi ayrıca Ankara'nın en büyük alışveriş merkezlerine de kolay ulaşım sağlanan lokasyonda… Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alanı, peyzaj havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otopark, tenis kortu ve basketbol sahasının yanında kapalı yüzme havuzu ve spor merkeziyle de konut sahiplerinin sosyalleşebileceği alanlara sahip. Kent İncek'te konut sahiplerinin güvenliği de maksimum seviyede tutuluyor. 24 saat tek merkezden güvenlik kontrollü giriş-çıkış yapılan sitede yıldırımdan korunma sistemi, tüm dairelerde yangın algılama ve söndürme sistemi ve yangın merpenleri bulunuyor. Kent İncek projesinde dış cephe ve katlar arasında ısı ve ses yalıtımı da mevcut bulunuyor


Web: kentincek.com/



Sabah 


Geri Dön