26 / 04 / 2024

Kent Meydanı projesinde ön talep süreci devam ediyor!

Kent Meydanı projesinde ön talep süreci devam ediyor!

"Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa edilen ve Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak Başakşehir Kent Meydanı projesinde ön talep süreci de devam ediyor.



Kent Meydanı projesi, 60 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Avrupa Yakası içinde Başakşehir'de yükselecek olan Kent Meydanı projesi, "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa ediliyor. 


2014 sonuna kadar yapımına başlanacak olan Kent Meydanı projesi; Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Başakşehir Kent Meydanı projesinde ön başvuru süreci devam ediyor. 


Kent Meydanı projesinde ön talep süreci devam ediyor!


Başakşehir Kent Meydanı projesinde 9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, on binlerce araçlık otopark, 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park, kongre ve sergi merkezleri, İETT durakları, kamu kurumları ve aktivite ve spor alanları, metro, tramvay, 5000 kişilik cami bulunacak. 


Başakşehir Kent Meydanı projesi; metro, tramvay ve İETT duraklarından ulaşımı kolay alanda, 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında yer alacak. Proje; 2016'da tamamlanacak. 


Başakşehir Kent Meydanı iletişim

Web: basaksehiryenimerkez.org




Geri Dön