24 / 04 / 2024

Kentplus Kadıköy fiyat listesi!

Kentplus Kadıköy fiyat listesi!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Kentplus Kadıköy fiyat listesi ikinci etap için henüz belirlenmedi. İkinci etap için ön taleplerin toplandığı Kentplus Kadıköy Evleri projesinde birinci etapta yer alan konutların satışları tamamlandı...




Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan  Kentplus Kadıköy  Evleri projesi toplam 1.561 adet daireden meydana geliyor. Kentplus Kadıköy fiyat listesi bilgisinden önce Kentplus Kadıköy hakkında bilgi verelim.


Kentplus Kadıköy Evleri projesi iki etap olarak inşa ediliyor. 27 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor olan Kentplus Kadıköy Evleri projesinde konut teslimlerinin Ağustos 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Birinci etap satışlarının tamamlandığı Kentplus Kadıköy Evleri projesinde ikinci etap için ön talepler toplanıyor. Kentplus Kadıköy fiyat listesi ikinci etap konutları için henüz belirlenmedi. Kentplus Kadıköy Evleri 25 katlı 3 blok olarak tasarlandı.


Kentplus Kadıköy Evleri satış ofisi ile 444 20 01 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kentplus Kadıköy Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Emay İnşaat Kentplus Kadıköy Evleri'nde açık yüzme havuzları, yürüyüş parkuru, kuru temizleme, vale, açık - kapalı çocuk oyun alanları, açık - kapalı otopark, spor tesisi, fitness center, sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com


projeye sor



Geri Dön