25 / 04 / 2024

Kentplus Kadıköy fiyat listesi!

Kentplus Kadıköy fiyat listesi!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Mimarsinan

Kentplus Kadıköy fiyat listesi 'ne göre prode yer alan daireler 194 bin liradan başlayan fiyatlar ile satışa sunulmuş durumda. Kentplus Kadıköy fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için haberimizi okuyabilirsiniz...




 1.561 adet konutun mevcut olduğu Kadıköy'de hayata geçirilen Kentplus Kadıköy projesi İstanbul'un Anadolu Yakası 'nda yer alıyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1  salon tipinde tasarlanan dairelerin bulunduğu Kentplus Kadıköy projesinde satışlar sürüyor. 



Emay İnşaat imzası taşıyan Kentplus Kadıköy'ün  toplam inşaat alanı 27 bin metrekareye yayılıyor. 3 blok halinde yükselen Kentplus Kadıköy projesinin blokları 25'er katlı olarak tasarlandı. Kentplus Kadıköy fiyat listesi 'nin detayları şöyle: 


Kentplus Kadıköy fiyat listesi!



Kentplus Kadıköy fiyat listesi: 


Stüdyo daireler 194 bin lira ile 253 bin lira,

1+1 daireler 378 bin lira ile 459 bin lira,

2+1 daireler 529 bin lira ile 693 bin lira,

3+1 daireler 881 bin lira ile 961 bin lira arasında değişim gösteriyor. Kentplus Kadıköy fiyat listesi ile ilgili daha detaylı bilgi için projeye satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz. 


Kentplus Kadıköy ödeme: 


Kentplus Kadıköy ödeme planına göre banka kredisi kullanılabiliyor ya da yüzde 50 peşinat ödendiği takdirde kalan tutar 36 ay faizsiz olarak firma bünyesinde taksitlendiriliyor. 


Kentplus Kadıköy fiyat listesi!


Kentplus Kadıköy projesi Söğütlüçeşme-Fikirtepe metrobüs duraklarına, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na, Bağdat Caddesi’ne, metroya yakın konumda yer alıyor. 


Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön