23 / 04 / 2024

Kentsel dönüşümde rant algısı sonlandırılacak!

Kentsel dönüşümde rant algısı sonlandırılacak!

Gayrimenkul sektörünün ünlü markalarından Rich World Gayrimenkul A.Ş, kentsel dönüşüm alanında bir ilki gerçekleştirerek, müteahhitlerle vatandaşları aynı masada buluşturuyor.



Gayrimenkul sektörünün ünlü markalarından Rich World Gayrimenkul A.Ş, kentsel dönüşüm alanında bir ilki gerçekleştirerek, müteahhitlerle vatandaşları aynı masada buluşturuyor. Kentsel dönüşümde rant algısının yıkılması adına böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini dile getiren Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, aynı masada bulaşacak olan tarafların masadan mutlu ayrılacağını söyledi.


DÖVİZ CAZİBESİNİ KAYBETTİ

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalardan ötürü vatandaşların gayrimenkule yöneldiğini söyleyen İloğlu, "Döviz yatırımı artık ülkemizde cazibesini kaybetti. Halkımız en güvenli liman olarak gördüğü gayrimenkule yatırım yaptı ve kazancını katladı" dedi. Kentsel dönüşüm alanında Bursa'da bir ilki gerçekleştirerek, vatandaşla müteahhiti aynı masada buluşturduklarını dile getiren İloğlu şöyle devam etti: "Kentsel dönüşüm konusu inşaat ve gayrimenkul sektörleri için gelecek 100 yılı planlama noktasında önemli bir fırsat. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli ve rant algısını ortadan kaldırmalıyız. Rich World Gayrimenkul olarak bu noktada önemli bir adım attık. Hayata geçirdiğimiz uygulama ile vatandaş ve müteahhitleri aynı masada buluşturuyor, iki tarafın da aklındaki sorulara cevap bulmasını sağlıyoruz. Böylelikle bilgi kirliliği oluşmasını engelliyor, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve sağlam konutlara kavuşması için gerekli ortamı tesis ediyoruz."


Sabah



Geri Dön