24 / 04 / 2024

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenler tek kitapta toplandı!

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenler tek kitapta toplandı!

İSTANBUL Kentsel Dönüşüm Derneği, sistemden yararlanmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili soru işaretlerine yanıt bulacağı bir kentsel dönüşüm el kitabı çıkardı. Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenler tek kitapta toplandı...



Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenler tek kitapta toplandı. Kitabın elektronik versiyonuna kentseldonusumelkitabi.com adresinden ücretsiz ulaşmak mümkün. 

İstanbul Kentsel Dönüşüm Demeği, vatandaşları kentsel dönüşümle ilgili bilinçlendirmek amacı doğrultusunda bir el kitabı çıkardı. İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hakan Çatalkaya, "Kentsel dönüşüme olan talep her geçen gün artıyor. Ancak insanların pek çoğu kafalarındaki soru işaretlerine cevap bulmakta zorlanıyorlar. Karar verdikten sonra ne yapılmalı, nerden başlanmalı, neler gerekli gibi tüm soruları yanıtlamaya çalıştık. Bu kitabı çıkarmaktaki amacımız binasını yenilemeye niyeti olan insanları bilinçlendirmek ve bilgilendirmek." diye konuştu. 

Bir yıllık süre zarfında yaklaşık 200 bin ailenin kentsel dönüşüm sisteminden yararlandığını kaydeden Çatalkaya, bu süreçte kötü niyetli insanlar tarafından kandırılan ve dolandırılan vatandaşların olduğunu söyledi. Ayrıca kitaba Google Play ve Apple Store üzerinden de ulaşılabiliyor. 


Ankara İl Gazetesi


Geri Dön