19 / 04 / 2024

Kentsel dönüşümü vatandaş için yapıyoruz!

Kentsel dönüşümü vatandaş için yapıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu.



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu. 


Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sarıgöl ve Merkez Mahallesi İslambey mevkii sakinlerine yönelik olarak bir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. 


Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Vatandaşların sorunlarının dinlenmesi ile başlayan toplantıda konuşan Başkan Usta, öncelikle herkesin 1 Eylül Dünya Barış Giinü'nii kutladı. Avrupa ülkelerinin bin civarında mülteciyi topraklarını kabul etmemek için birbirine girdiğine değinen Başkan Usta, bugün milyonlarca Suriyeli'ye evsahipliği yapan Türkiye'nin çok iyi yerlere geldiğini ve kimseyi yüz üstü bırakmadığını söyledi. 

İslambey mevkiinin planlarda yeşil alan olarak gözüktüğünü ve burada yaşayan vatandaşların sorunlarının çözülmesinin kentsel dönüşüm olmadan çözülmesinin imkansız olduğuna değinen Başkan Usta, "Türkiye'de ve özellikle İstanbul'da yaşadığımız için çok şanslıyız. Eşi benzeri olmayan topraklarda yaşıyoruz. 

Dünyanın hiçbir yerinde yıllarca yaşadığın halde çözümsüzlüğe mahkum edilemez. Onlarca vıl yaşayıp bir çözüm bulamamak kötü bir durumdur. İşte biz bu tabuyu kırıyor ve önünüze bir fırsat koyuyoruz. Sizlerin en iyi şekilde yaşamanız ve rahat etmeniz amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Bu işle ilgilenen tüm kadromuz sizlerin hizmetinizde. Herhangi bir sorununuz varsa hiç çekinmeden gelebilir ve arkadaşlarımızla görüşebilirsiniz. Bu çalışma hiçbir menfaat gözetmeksizin tamamen vatandaşımız için yapılan bir çalışmadır. 

Rant yaftasını üzerimize atmaya çalışanları nefretle kınıyoruz. Bu çalışmadan kamunun faydası ne derseniz; tek kuruş harcamadan okulundan camisine, elektrik altyapısından yoluna ilçemizin her şeyini değiştirip geliştirmek için çalışıyoruz. Buradaki tek fayda ve avantaj orada yaşayan vatandaşlarımıza ait" dedi. 


Hürses


Geri Dön