16 / 04 / 2024

Kenwood kMix ile yılın ilk kahvaltısını yapın!

Kenwood kMix ile yılın ilk kahvaltısını yapın!

Kenwood kMix ile yılın ilk kahvaltısını yapın. Mutfaklara renk katan İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood, kırmızı kMix kahvaltı seti ile sizi keyifli bir yeni yıl kahvaltısına davet ediyor.



Kenwood kMix kahvaltı seti, hem rengi hem de sunduğu lezzetlerle yeni yılın ilk kahvaltısında sofralarınızı tatlandıracak.


Eğlenceli ve biraz da yorucu geçen bir yılbaşı gecesinin ardından, 2015’in ilk kahvaltısında kendinizi ve ailenizi ödüllendirmeye ne dersiniz? Kenwood’un kırmızı kMix kahvaltı seti ile yeni yıl sabahı lezzetli bir kahvaltı hazırlayarak, sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz.


Birbirinden renkli, zarif ve fonksiyonel ürünleriyle dikkat çeken Kenwood, şık kMix kahvaltı seti ile mutfağınıza modern bir hava katıyor. Kenwood kMix kahvaltı seti, sarıdan turuncuya, pembeden maviye, yeşilden kırmızıya kadar sunduğu farklı renk seçenekleriyle mutfağınıza canlı ve renkli bir görünüm kazandırıyor.


En Lezzetli Ekmekler

Seride bulunan ekmek kızartma makinesi; iki yuvalı ekmek kızartma haznesi, entegre iptal düğmesi ve paslanmaz çelik kırıntı tepsisi ile kızarmış ekmek severlerin ilk tercihi. ‘Peek & View’ özelliği ise ekmek kızartma işlemi esnasında makinenizi kapatmadan ekmeğinizin durumunu kontrol edebilmenizi sağlıyor. 


Renkli Su Isıtıcıları

Kenwood su ısıtıcısı; parlak metal gövdesi, paslanmaz çelik örgü filtresi ve 360 derece dönen tabanı ile mutfağınıza şıklık katıyor. Kenwood kMix kahvaltı seti mavi, kırmızı, turuncu, sarı ve pembe renk seçenekleri ile mutfaklarınıza dekoratif şıklık katıyor.


Tadına Doyulmaz Kahve Keyfi

Mükemmel ısıtma sistemi, yüksek kalite alüminyum döküm ergonomik gövdesi, kalibre cam sürahi ve anti damlatma musluğu ile kahve tutkusunu vazgeçilmez kılan kahve makinesi, kahvaltıda kahve içmeyi sevenlere doyulmaz kahve keyfi yaşatıyor. Cam hazne çekildiğinde damlatma önleyici sistemin devreye girdiği ve tabana sıvı damlamasını engellediği özel sistemle donatılmış CM029 kahve makinesi, pratik bir kullanım sunuyor.



Geri Dön