29 / 03 / 2024

Kepez Kuzeyyaka'da aile sağlığı merkezinin temeli atıldı!

Kepez Kuzeyyaka'da aile sağlığı merkezinin temeli atıldı!

Kepez Kuzeyyaka Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli bölgede bina sahiplerinin imar planlarına itirazıyla 7 ay gecikmeyle atıldı. Törende konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “Hizmeti engelleyenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kuzeyyaka Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada Sağılık Merkezi’nde  5 aile hekiminin görev yapacağını  ve mahalle hizmetlerine dönük olarak muhtarlık hizmet biriminin yer alacağını söyledi.

 

Tütüncü, “inşaatın başlayamamasının  nedeni burada civar apartmanların izin vermemesidir. 7 ay mücadele ettik. Kim ne dersin biz sözümüzden geri dönmeyeceğiz. Engellerin  karşısında azimle çalışmaya devam edeceğiz. Hizmeti engelleyenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.

 

5 aile hekimi görev yapacak

 

Sağlık Merkezi’nde  5 aile hekiminin görev yapacağını belirten Tütüncü, “İçinde mahalle hizmetlerine dönük olarak muhtarlık hizmet birimi olacak. Kuzeyyaka Mahallesi’ne karşı vermiş oldukları sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Bundan yıl önce seçimlerde bu bölgenin en önemli eksikliklerinden birisinin de aile sağlığı merkezi olduğunu söylemiş en kısa zamanda doktoru, şifayı, size getireceğimizi vaat etmiştik. Aile Sağlığı Merkezi’nin Kuzeyyaka Mahallesi’ne hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 

Prestij eserler

 

Kepez’de ayda 2 temel atma töreni gerçekleştirdiklerini, bu sayede Kepez’in geliştiğini ve kalkındığını söyleyen Tütüncü, “Kepez artık her gün yeni bir temeli atıldığı her yeni dönemde yeni eserlerin yükseldiği bu yükselen eserler ile birlikte farklı bir değişim şehirleşme evresinin yaşandığı müstesna bir ilçe haline geldi. Bu atmış olduğumuz temellerde ya vatandaşlarımızın çok önemli bir şehircilik eksikliğini karşılamaya dönük ya da şehrimizi daha bir prestij haline getirmeye dönük eserler. İşte bu eserlerin bir bir yükselmesi ile birlikte Kepez gelişiyor, değişiyor ve kalkınıyor” diye konuştu. Temel atma törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer meclis üyeleri ve vatandaş katıldı.


Adana İleri


Geri Dön