29 / 03 / 2024

Kepez Şafak Mahallesi'ne iki katlı pazar alanı inşa edilecek!

Kepez Şafak Mahallesi'ne iki katlı pazar alanı inşa edilecek!

Kepez Belediyesi Meclisi’nde alınan kararın meclisten geçmesiyle Şafak Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait olan yerde, 2 katlı kapalı pazar alanı kurulmasına karar verildi.



Kepez Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle Şafak Mahallesi’ne iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak.


Kepez Belediyesi Meclisi’nde alınan kararın meclisten geçmesiyle Şafak Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait olan yerde, 2 katlı kapalı pazar alanı kurulmasına karar verildi. İlçeye modern bir şehir kimliği kazandıran ve sosyal yaşam alanlarını insana yakışır hale getiren yatırımlar dahilinde başlatılacak olan kapalı pazar alanı inşaatı, Şafak Mahallesi’nin büyük eksikliğini giderecek. Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle oluşturulan proje kapsamında, pazar alanında PTT, TEDAŞ gibi kurumların temsilcilikleri de bulundurulacak. Vatandaşların pazar ihtiyacının yanı sıra semte yeni kazandırılacak veznelerle fatura ödemeleri de kolaylaştırılacak. Şafak Mahallesi sakinlerine hizmet verecek pazar alanı, belediyeye ait olan araziye inşa edilecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çevre mahallelerle birlikte yaklaşık binlerce kişiye hizmet verecek olan kapalı pazar alanının projesinin onaylandığını, en kısa sürede çalışmaların başlatılarak Şafak Mahallesi ve çevresine kapalı pazar alanının kazandırılacağını belirtti. Bu pazar alanının çevre mahallelerin de ihtiyacına cevap vereceğini vurgulayan Tütüncü, 2 katlı olması itibariyle de önceki pazar alanlarına göre daha fonksiyonel tasarlanacağına işaret etti.



Antalya İleri


Geri Dön