24 / 04 / 2024

Kervancı İnşaat'tan Çorlu'da 1100 konutluk City!

Kervancı İnşaat'tan Çorlu'da 1100 konutluk City!

Kervancı İnşaat, Tekirdağ Çorlu'da devam eden City1- City2 projelerine ilave olarak başlayacak olan City3 - City4 projeleri ile birlikte bölgede bin 100 konutun inşasını gerçekleştirecek.



Tekirdağ Çorlu'da bu yıl 550 dairenin satışını gerçekleştiren Kervancı İnşaat, yapımı devam eden City 1 - City 2 projelerine ilave olarak 2016 yılında başlayacak olan City 3 - City 4 projeleri ile birlikte bölgede bin 100 konutun inşasını gerçekleştirecek. 


Kervancı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kervancı, Çorlu'nun sanayi kenti, bölgede merkez konumunda olması nedeniyle beyaz yakalı ve üst düzey yöneticilerin konut talebinde bulunduklarını belirtti. 


Kervancı, bunun yanında sanayi kenti olmasından dolayı İstanbul'dan gelen yatımcıların da konut talebinde bulunduğunu vurguladı. Çorlu'da site konseptinde altı etaptan oluşan bin 300'ün üzerinde konut inşa etiklerini bilgisini veren Murat Kervancı, "2016'da yapacağımız projeler arasında ise Bülent Ecevit Bulvarın üzerinde Kervancı City 1 - City 2 devamı olan City 3 - City 4 projeleri yer alıyor. 

Bu toplamda bin 100 konutluk proje, tabiri yerinde ise şehir içinde şehir diye tabir ediliyor. Bu projeler de 2016'da temeller atılacak. Yeni projelerin yatırım maliyeti 80 milyon TL'yi buluyor" dedi. 


Konsept olarak tamamının 1+1 ve 20 katlı 120 daireden oluşan Kervancı Rezidans projelerinin Çorlu'da ilk olduğunu dile getiren Murat Kervancı, "1+1 projemize büyük talep var. Talebin nedeni sanayi kuruluşlarında üst düzey yöneticilerin İstanbul'da oturuyor olması ve buraya günlük gelip gidiyor olmaları. Bizim sattıklarımızın büyük kısmı yönetici ve iş adamları tarafından alıcı buldu. Burada 1+1 sattığımız konutların fiyatı ve kira getirisi olarak İstanbul ile kıyaslandığında daha cazip geliyor" diye konuştu.


Dünya




Geri Dön