20 / 04 / 2024

Keşan'da çok amaçlı pazar yeri projesi inşaatı devam ediyor!

Keşan'da çok amaçlı pazar yeri projesi inşaatı devam ediyor!

Keşan'da Belediyenin yaptırdığı 'Çok Amaçlı Pazar yeri Projesi' inşaatı hızla devam ediyor. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Bayram bitiminde çalışmalarımız daha da artacak dedi.




Belediyenin yaptırdığı 'Çok Amaçlı Pazar yeri Projesi' inşaatı hızla devam ediyor. Keşan Belediye Başkanı Özcan, "Hak ediş ödemelerinde sıkıntı yok müteahhit firma da çalışıyor ve işler hızlı ilerliyor. Bayram bitiminde çalışmalarımız daha da artacak" dedi. 


Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Belediyesince yapılan Çok Amaçlı Pazaryeri Projesi'nde inşaat devam ediyor. Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'da Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'ni ziyaret ederek hem proje hakkında bilgi verdi hem de projenin çevredeki alanlarda yaratacağı artısı konusunda değerlendirmelerde bulundu. Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksinin hedeflenenden hızlı şekilde ilerlediğine işaret eden Mehmet Özcan, "Hak ediş ödemelerinde sıkıntı yok müteahhit firma da çalışıyor ve işler hızlı ilerliyor. Bayramdan sonra da eldplerin 2 katına çıkarak çalışmaların daha da hızlanacağını düşünüyorum. Şu anda Ramazan Bayramı nedeniyle işçiler izne ayrılacak. Bayram bitiminde çalışmalar daha da artacak" dedi. Başkan Mehmet Özcan, şöyle devam etti: "Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksinin tamamlanmasıyla birlikte çevredeki alanlar da çok büyük değer kazanacak."


Yeni Şafak Gazetesi


Geri Dön