23 / 04 / 2024

Keten İnşaat, mimar Mark Joubert ile JUKA'yı kurdu!

Keten İnşaat, mimar Mark Joubert ile JUKA'yı kurdu!

Yeni Nişantaşının mimarı anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Keten İnşaat A.Ş, Hollandalı ünlü mimar Mark Joubert ile proje partnerliği anlaşması imzaladı



Yeni Nişantaşının mimarı anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Keten İnşaat A.Ş, Hollandalı ünlü mimar Mark Joubert ile proje partnerliği anlaşması imzaladı.
 
Yeni Nişantaşının mimarı anlayışını benimseyen ve Etiler, Taksim, Cihangir gibi şehrin önemli merkezlerinde projeler geliştiren Keten İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve mimar Ferhat Keten ve EMR ortağı Ali Emrah Ünlü,  Hollandalı mimar Mark Joubert  ile birlikte JUKA adıyla yeni bir ortaklık gerçekleştirdi.

Joubert-Ünlü-Keten Architectsin kısaltması ile oluşturulan JUKA ile Keten İnşaat A.Ş.,  Mark Joubert ve Ali Emrah Ünlü, mimarlık alanında iddialı projeler gerçekleştirmek için bir araya geldi. Keten İnşaat A.Ş, bu iş birliği sonucunda Rotterdam ve İstanbulda ofis açacak. Jukanın geliştireceği  projeler ile, mimari  ve kentsel tasarım yönünün yanı sıra ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendirecek olan Keten İnşaat A.Ş, Mark Joubert ile birlikte Hollanda  ve Türkiyede projeler gerçekleştirecek.

Partnerlik anlaşması sayesinde Keten İnşaat A.Şnin, gayrimenkul geliştirme ve restorasyon konusundaki deneyimi, Mark Joubertin sürdürülebilir şehir planlaması  ve ekolojik yapılar konusundaki uluslararası deneyim ile birleşmiş olacak.

Ferhat Keten: Avrupadaki fırsatları takip edeceğiz
Keten İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, Mark Joubert ve Ali Emrah Ünlü  ile kurulan ortaklığı ile ağırlıklı olarak Türkiyede  gerçekleştirecekleri projelerin yanı sıra  Avrupadaki fırsatları da takip edecekleri söyledi.
Uygun şartlar olduğu takdirde yurt dışında yatırımcı da olabileceklerini söyleyen Ferhat Keten, JUKA ile özellikle şehirler için master planlama önerilerinin hazırlanması yurtdışında gelişen trend ve konseptlerin Türkiyede uygulanması, ekolojik tasarımlar konusunda iddialı bir ortaklık oluşturuldu dedi.  

Ferhat Keten, Ali Emrah Ünlü, Mark Joubert ile gerçekleştirdikleri partnerlik anlaşması ile mimarlık yanlarını daha güçlendirerek, hem yurt içinde hem de yurtdışında iddialı projeler gerçekleştirmek için daha güçlü bir yapıya kavuştuklarını söyledi.

Partnerlik anlaşması sayesinde Keten İnşaat A.Şnin, gayrimenkul geliştirme ve restorasyon konusundaki deneyimi, Mark Joubertin sürdürülebilir şehir planlaması ve ekolojik yapılar konusundaki uluslararası deneyim ile birleşmiş olacak.


Geri Dön