19 / 04 / 2024

KEY listeleri 21 Mart'ta yayınlanacak!

KEY listeleri 21 Mart'ta yayınlanacak!

TOKİ Başkanı Bayraktar, 21 Mart tarihinde KEY listesinin Resmi Gazete'de yayımlanacağını söyledi



TOKİ Başkanı Bayraktar, Konut Edindirme Yardımı (KEY) paralarının ödenmesinde esas alınacak listenin, Emlak Konut GYO tarafından 21 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanacağını bildirdi. 

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu listelere istinaden Ziraat Bankası'nın kendi belirleyeceği zamanda ödemelere başlayabileceğini söyledi.

Tasfiye Halindeki Emlak Bankası tarafından Şubat ayı sonunda Emlak Konut GYO'ya gönderilen listeler üzerinde, bazı yanlışlıklar ve tekrarlar nedeniyle yeniden çalışma yapıldı.

Emlak Konut GYO tarafından Resmi Gazete'nin 21 Mart tarihli sayısında yayımlanacak listede yaklaşık 1 milyon 685 bin 760 kişinin bulunduğu ve bu kişilere 567 milyon 928 bin lira lira civarında ödeme yapılacağı belirtildi.

KEY ödeme listeleri Emlak Konut GYO'nun internet sitesinde de aynı tarihte ilan edilecek. vatandaşlar bu listelerden adlarını ve alacakları parayı kontrol edebilecek.

Ziraat Bankası ödemeleri TC kimlik numarasına göre belirli günlerde yapacak.
AA

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Bayraktar: KEY paraları ödenecek
TOKİ Başkanı Bayraktar, Konut Edindirme Yardımı (KEY) paralarının ödenmesinde esas alınacak listenin, Emlak Konut GYO tarafından 21 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.
Bayraktar, bu listelere istinaden Ziraat Bankası'nın kendi belirleyeceği zamanda da ödemelere başlayabileceğini söyledi. Söz konusu listede yaklaşık 1 milyon 685 bin 760 kişinin bulunduğu ve bu kişilere 567 milyon 928 bin lira civarında ödeme yapılacağı belirtildi. Ödemeler TC kimlik numarasına göre belirli günlerde yapılacak.
Zaman

Müjde: KEY listesi haftaya
TOKİ Başkanı Bayraktar, Konut Edindirme Yardımı (KEY) paralarının ödenmesinde esas alınacak listenin, Emlak Konut GYO tarafından 21 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanacağını söyledi. Bayraktar, bu listelere istinaden Ziraat Bankası'nın kendi belirleyeceği zamanda ödemelere başlayabileceğini söyledi. Şubat sonunda Emlak Konut GYO'ya gönderilen listeler üzerinde, bazı yanlışlıklar ve tekrarlar nedeniyle yeniden çalışma yapıldı. Yayımlanacak listede yaklaşık 1 milyon 685 bin 760 kişinin bulunduğu ve bu kişilere 567 milyon 928 bin lira lira civarında ödeme yapılacağı belirtildi. Listeler Emlak Konut GYO'nun internet sitesinde de aynı tarihte ilan edilecek. Vatandaşlar bu listelerden adlarını ve alacakları parayı kontrol edebilecek. Ziraat Bankası ödemeleri TC kimlik numarasına göre belirli günlerde yapacak..
Akşam


Geri Dön