12 / 12 / 2025

Bolu Mengen ve Göynük orman yangını

Bolu Mengen ve Göynük orman yangını

Bolu'nun Mengen ve Göynük ilçelerinde meydana gelen yangınlarda 30 dönümlük orman arazisi zarar gördü

Milli Emlak’tan Bolu ve Afyonkarahisar’da 16 bin TL’den başlayan bedellerle kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ve Afyonkarahisar’da yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 16 bin TL’den başlıyor. 

Milli Emlak’tan Bolu ve Rize’de satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bolu ve Rize’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri 20 Ekim ve 20 Kasım’da yapılacak. 

Milli Emlak Edirne ve Bolu’da KDV’den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Edirne ve Bolu’da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalelerinin 14 Ekim ve 16 Ekim tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.

TOKİ’den dört şehre 897 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Bolu, Trabzon ve Iğdır’da 897 konutluk 4 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ankara ve Bolu’da 44 bin TL’den başlayan fiyatlarla arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu’da yer alan arazileri 44 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihaleleri Ağustos ve Eylül ayında yapılacak. 

Milli Emlak’tan Bursa ve Bolu’da satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Bolu’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. 

Uzmanı, arsa, arazi ve konut almayı düşünenler için Bolu’nun yıldız bölgelerini açıkladı!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, yaptığı paylaşımda arsa, arazi ve konut almayı düşünenler için Bolu’nun yıldız bölgelerini açıkladı.

Milli Emlak’tan Konya ve Bolu’da KDV’den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bolu’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı.

Milli Emlak’tan Konya ve Bolu’da satılık arazi ve arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bolu’da yer alan arsa ve araziler için satış ihalesi düzenliyor. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak’tan Bolu ve Malatya’da KDV’den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bolu ve Malatya’da yer alan arsa ve arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihaleleri 18 Mart’ta yapılacak. 

Milli Emlak’tan Ankara ve Bolu’da satılık 2 arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu’da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak’tan Bolu ve Muğla’da KDV’den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ve Muğla’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı.

Milli Emlak’tan Ankara ve Bolu’da satılık arazi! KDV’den muaf araziler 56 bin ve 85 bin TL’den satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu’da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış fiyatları 56 bin TL ve 85 bin TL olarak açıklandı.

Bolu Mengen ve Göynük orman yangını Haberi

Bolu Mengen ve Göynük orman yangını

 

Edinilen bilgiye göre, Mengen'e bağlı Nazırlar Köyü Bekirler mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına Mengen, Gerede ve Gökçesu Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanı sıra orman işletme müdürlüğü ekipleri de müdahale etti. Yaklaşık 1,5 saat süren söndürme çalışmasının ardından kontrol altına alınan yangında 20 dönümlük çam ormanı yandı.    Öte yandan, Göynük'e bağlı Meyitler mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolaylı çıkan yangına Göynük Belediye İtfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında 10 dönüm orman arazisi zarar...