25 / 04 / 2024

Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evini dekore ettirdi!

Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evini dekore ettirdi!

Sık sık sözde Ermeni soykırımını destekleyen Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evlerini Osmanlı aşığı bir mimara dekore ettirdiler.




Ermeni asıllı Kardashian kardeşlerin evinden Osmanlı ve Türkiye esintileri çıktı. Kökleri Kars ile Erzurum'a dayanan ve ataları 1913'te ABD'ye yerleşen Kardashian Ailesi'nin gözde kardeşleri Khloe ile Kourtney'nin Kaliforniya'daki malikanesinin dekorasyonunu ünlü mimar Martyn Lawrence Bullard'a emanet ettiler. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dünyanın en etkili 10 mimarı arasında gösterilen ve Osmanlı eserlerine olan tutkusuyla bilinen Bullard, Kardashianlar'ın evinde Kapalıçarşı'dan aldığı ürünleri dekorasyonda kullandı. 

Khloe ile Kourtney Kardashian'ın malikanesini Ayasofya'nın duvarlarından esinlenerek tasarladığı yastık ve yatak örtüleriyle süsleyen Martyn Lawrence Bullard, farkında olmadan yıldız kardeşlere Osmanlı tokadı atmış oldu. 

Bilindiği gibi Kardashian'ların en ünlü üyesi Kim, her fırsatta ABD'deki Ermeni lobisine destek veriyor. "Ermeni Soykırımı'nın inkarı kabul edilmez" gibi cümleler kullanan Kim gibi evlerinde Osmanlı rüzgarı esen Kourtney ve Khloe Kardashian da sık sık sosyal medyada sözde soykırımı destekleyen açıklamalar yapıyor.

Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evini dekore ettirdi!

.


Geri Dön