29 / 03 / 2024

Kia Picanto 2022 mart ayı fiyat listesi!

Kia Picanto 2022 mart ayı fiyat listesi!

Otomobil üreticilerinden olan Kia, Picanto modelinin mart ayına ilişkin güncel fiyat listesini açıkladı. Peki bu minimalize edilmiş otomobil mart ayı fiyat etiketleri nasıl? İşte fiyat listesi...



Güney Kore kökenli otomobil devi Kia, yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Picanto modelini satışa çıkardı. Türkiye'de oldukça ilgi gören modellerden olan Kia Picanto, A sınıfı bir Hatchback modeli. Satışa çıkarıldığı fiyat etiketi diğer modellerine göre oldukça yüksek olan model, özellikleri ve küçük boyutuyla da dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Otomobil firmaları mart ayına ilişkin güncel fiyat listelerini paylaşmaya başladılar. Bu otomobil firmalarından bir tanesi de Kia oldu.

Kia Picanto 2022 mart ayı fiyat listesi!

Otomobil Türkiye'ye giriş standart baz donanım paketinin fiyatı, 300 bin Türk Lirası oldu. İlerleyen günlerde bu fiyatın üzerine gelen zamlarla birlikte yükseleceği de konuşuluyor. Modelin boyutları minimum seviyeye indirgenerek minimal bir tasarım elde edilmiş. Boyutu nedeniyle şehir merkezlerinde kullanımı büyük otomobillere oranla çok daha rahat.

Kia Picanto 2022 mart ayı fiyat listesi!

Kia Picanto modelinin özellikleri

Otomobil, dar alanlara da girmeyi başarabiliyor. Standart baz donanım seviyesindeki fiyatı ise alıcılarının beklediği gibi değil. Kia Picanto'nun 67 beygirlik güç üretebilen motoru otomatik şanzıman ile kombine edilmiş. Ayrıca 1.0 litrelik benzinli bir motor ile birlikte geliyor. Model 289 bin 900 Türk Lirası ile alıcılarını bekliyor.

Kia Picanto, çift renk tavan, elektrikli ve katlanabilir yan aynalar, ısıtmalı direksiyon sistemi, çarpışma önleme asistanı, LED ön farlar ve şerit takip asistanı özelliklerini de taşıyor. Son zamanlarda minimal boyutlarda olan bu otomobiller sürekli karşımıza çıkar hale geldi. Minimal araç modelleri prestijli görünümleri, göz alıcı tasarımları ve dinamik tarzlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Peki Kia Picanto mart ayı fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön