26 / 04 / 2024

Kibariye: Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturduk!

Kibariye: Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturduk!

45 yıldır sahnelerde olan Kibariye, özel açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturdukları söyledi.



45 yıldır sahnelerde olan Kibariye, hayatına dair özel açıklamalarda bulundu. Kibariye, Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturdukları bilgisini paylaştı. 



Hat Döner ile restoran sektörüne adım attınız. Nereden çıktı bu fikir?

Yemek yemeyi çok seviyorum, belli olmuyor mu! (Gülüyor) Çok güzel yemek yaparım, ağzımın tadını iyi bilirim. Döner için özel bir sos yapıyoruz ama bunun tarifini asla vermem. Tamamen bana ait. İnsanlar, ilk önce o sos için bize geliyor. O, benim gizli dosyam. Restoranda Kiboş mönüsü de yapacağız.


İzmir'den İstanbul'a gidip ilk kez sahneye çıktığınızda neler hissettiniz? 

Sahneye çıkacağım yerde herkes sosyete; takma kirpikli, zengin kadınlar... Benim üzerimde yırtık bir pantolon... Korkuyorum, utanıyorum, 'Nasıl çıkarım?' diye düşünüyorum. O zamanlar çok zayıfım; kostüm bulmak kolay oldu. Yıldırım Mayruk'un diktiği bir elbiseyi giydirdiler bana; onu da hâlâ saklıyorum. Tir tir titrerken sahneye attılar beni; gözlerimi kapattım, kralı umrumda değildi artık. Aslanlar gibi kükredim sonra. Şarkım bitti, kadınlar beni bir sevdi ki, anlatamam. Kimisi küpesini verdi, kimisi kolyesini... Hayatımda imitasyon takım bile olmamıştı o zamana kadar. Nasıl hoşuma gitti, anlatamam. Seyirciler arasında Sezen de (Aksu) vardı, bana kolyesini çıkarıp verdi. Cengiz Özşeker bana 'Kim Bilir' şarkısını yaptı, o parçayla çıktım sahneye. Altan Erbulak da karikatürümü çizdi plak resmi olarak... Sokaklarda posterlerim vardı, rüya gibiydi... Sonra Seda (Sayan) ile ev arkadaşı olduk. Bodrum katında bir dairede kiracıydık. 



Kibariye: Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturduk!



Peki aileniz destek oluyor muydu size? 

Babamla pavyona giderdim, arabada beni beklerdi, sahnem bitince beni alırdı.



Sabah



Geri Dön