19 / 04 / 2024

Kiler GYO Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri Kasım'da satışta!

Kiler GYO Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri Kasım'da satışta!

Firma: Kiptaş-Kiler GYO

Kiler GYO ve Kiptaş'ın hasılat paylaşımıyla yapacağı Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi seçim sonrasında satışa sunulacak. 550 konutun yer alacağı projenin satış ofisi hazırlıkları bayram sonrasında başlayacak...




Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi için Kiler GYO ile anlaşmaya varılmıştı. Bu yıl haziran ayında Kiler GYO ile  Kiptaş  arasında sözleşme yapıldı. Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi için Kiler GYO, satış toplam geliri 306 milyon 666 bin 667 TL teklife karşılık idareye yüzde 30'la 92 milyon TL verdi.


Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinin tasarım çalışmaları devam ediyor. Satış ofisi bayram sonrasında hazırlanacak. 25 bin 920 metrekare alanda inşa edilecek Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinde 550 adet konut olacak. Projede dükkanlar blokların altında olacak.


Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projenin Kasım ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Ancak seçimlerden sonra satışa ne zaman çıkacağı netlik kazanacak.


Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Proje Hoşdere'de Pazartürk'ün arkasında yapılacak.


Kiler GYO Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri Kasım da satışta!


Tel: 0(212) 456 15 00

Web: http://www.kilergyo.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Geri Dön