28 / 03 / 2024

Kilia Konakları'nın temeli 15 Eylül'de atılıyor!

 Kilia Konakları'nın temeli 15 Eylül'de atılıyor!

EKŞİOĞLU İM-SA İnşaat’ın Şile’de yürüttüğü ve Şile’nin en büyük projelerinden olan 104 adet tripleks konak ve KİLİA AVM projesinin temel atma töreni 15 Eylül saat: 14.00’te gerçekleştiriliyor




İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Devletin üst düzey yöneticilerinin katılımı, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Türk medyasının saygın kurumlarının da yer alacağı temel atma töreni Şile’de bir ilk’e imza atacağından  AVM projesi İM-SA İNŞAAT tarafından çok büyük önem kazanıyor.


20.000 bin metrekarelik kapalı bir alanda inşaa edecek olan İM-SA İnşaat iddialı projesiyle bölgede bir ilk olmanın heyecanını yaşıyor.


KİLİA Alışveriş Merkezi’nde; sinemalar, oyun salonları, bowling salonları, süper market, mağazalar, restaurantlar ve her türlü ihtiyacın karşılanacağı işyerleri bulunacaktır.

KİLİA projesinin %70’i yeşil alan olarak ayrılmıştır.


Şile, marmara bölgesi'nin kuzey doğusu ve karadeniz kıyısında yer alır. Konumu itibariyle Karadeniz ve Akdeniz iklimi arasında geçiş iklimi özelliği gösterir. Dört mevsimin en güzel yaşandığı bölgedir.


Yeşil ve mavinin arasında, inşaa edilecek olan proje; 104 adet konak, alışveriş merkezi, sosyal tesisler, 1500 kişilik amfi tiyatro ve kreş bulunan projede, ayrıca 4 adet yarı olimpik, açık ve kapalı olmak üzere 2 adet olimpik yüzme havuzları mevcut, havuzların altı ise kapalı otopark olarak tasarlandı..


AVM’den oluşacak projenin maliyetinin 50 milyon Dolar’a ulaşması bekleniyor. Projenin içerisinde AVM’nin yanısıra Projede fitness salonu, cafe-bar, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet ve yürüyüş parkurları, 1500 kişilik amfi tiyatro, kreş, açık ve kapalı yüzme havuzu, havuzların altında ise kapalı otopark bulunuyor. Sondaj sistemiyle zemin etüdleri ve nervürlü demir kullanılarak radye temel olarak inşa edilen Kilia Şile Konakları'nda kesintisiz enerji için merkezi jeneratör, şebeke içme suyu, doğalgaz, akıllı ev sistemleri, özel güvenlik sistemi yer alıyor.


KİLİA AVM, Şile’nin daha prestijli bir bölge konumunda olmasını ve ciddi bir iş istihdamı sağlayarak, hızlı bir yatırım alanı olmasına ön ayak olacaktır.

0216 712 16 47




Geri Dön