17 / 04 / 2024

Kınaş İnşaat Kayserililer'e özel site inşa edecek!

Kınaş İnşaat Kayserililer'e özel site inşa edecek!

25 yıldır konut üreten, Kayseri'de halen 27 ayrı noktada şantiyesi bulunan Kınaş İnşaat, İstanbul'u yatınm programına aldı. Avrupa yakasındaki birkaç noktada arsa görüşmeleri yaparı şirket, İstanbul'daki Kayserililere yönelik si



25 yıldır konut üreten, Kayseri'de halen 27 ayrı noktada şantiyesi bulunan Kınaş İnşaat, İstanbul'u yatınm programına aldı. Avrupa yakasındaki birkaç noktada arsa görüşmeleri yaparı şirket, İstanbul'daki Kayserililere yönelik site kuracak.

Konseptle tanıştırdık
50 ile 400 konut arası projeler yaptıklannı anlatan Kınaş İnşaat Satış Koordinatörü Muzaffer Kahraman, müşterilerinin konut yapılmasını istediği yerlerin başında İstanbul'un geldiğini, bu nedenle 2-3 ay içinde İstanbul'da şantiye kuracaklarını açıkladı.
Kahraman, bir ilki gerçekleştirerek Kayseri'ye konsept proje getirdiklerini ve bu cesur kararın meyvelerini de topladıklarını söyledi. Kahraman 'Talas'taki Prestij projesinde tenis kortundan havuza, futbol sahasından seyir terasına kadar İstanbul'da benzerlerini gördüğünüz sosyal imkanları yerleştirdik. Alacağımız tepkiyi merak ediyorduk. Gördüğümüz ilgi yeni projemizde de bu konsepti uygulamaya, hatta daha lüksünü yapmaya yöneltti" dedi.
Muzaffer Kahraman 3 yıl sonra teslim edilecek projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

92 binden başlıyor
"Satışlar 20 gün önce başladı. Bu tanıtım döneminde 188 konuttan 122 tanesini sattık, kalanların satışı da hızla sürüyor.
Fiyatların makul seviyelerde olması da satışta etkili. Çünkü bu kadar özellikli bir projede 92 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz.
Üstelik dairelerimiz net alan olarak da büyük. İstanbul'da 2+1 daire 80 metrekare ise bizde 126 ile 142 metrekare arasında değişiyor. Geniş ölçülerde, ferah mekanlar yaratıyoruz"


Satış sonrası 2 yıllık hizmet
irket Prestij projesinde 2 yıl ; boyunca ücretsiz satış sonrası hizmeti ve ayrıca müşterilerine bir yıllık konut sigortası da hediye edecek. 40 milyon liralık projede fiyatlar 92 bin lira ile 206 bin lira arasında değişiyor. Kahraman yeni projenin mimarisi için İstanbul'da 5 büronun teklifleri arasından bir seçim yapacaklarını, yeni projelerinin en az 80 milyon lira değerinde olacağını vurguladı. Evlere yüzde 10 peşinat ve 60 ay taksit ile vade farksız sahip olunabilecek.
Bugün


Geri Dön