19 / 03 / 2024

KİPTAŞ 36 dükkan ve 12 arsayı 25 Aralık'ta satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ 36 dükkan ve 12 arsayı 25 Aralık'ta satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ, portföyünde bulunan 12 arsa ve 36 iş yerini halka açık gerçekleştireceği 2. müzayede ile 25 Aralık'ta satışa çıkarıyor...



KİPTAŞ, portföyünde bulunan 12 değerli arsa ve 36 iş yerini halka açık gerçekleştireceği 2. müzayede ile satışa arz ediyor. Yatırımcılara hitap eden değerli arsa ve işyerleri şeffaf ve açık bir şekilde piyasaya sunuluyor.

AÇIK VE ŞEFFAF

KİPTAŞ, tamamı İstanbul’da yer alan hemen teslim avantajına sahip 36 iş yeri ile 12 arsayı halka açık müzayede yöntemiyle 25 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te satışa çıkarıyor.

Müzayede, KİPTAŞ’ın Merkezefendi’de bulunan Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. Kiptas.istanbulinternet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya katılımcılar online olarak teklif verebilecek.

UYGUN FİYAT VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Potansiyel alıcılar; her bütçeye ve her kesime hitap eden arsa ve işyerlerine yüzde 40 peşin 36 ay vade ve 6 ayda bir yüzde 6 vade farkıyla sahip olabilecekler.

HEMEN TESLİM

Anahtar teslim yatırım değeri oldukça yüksek cadde üstü dükkanlar ve arsalar yeni alıcılarını bekliyor.

İlk müzayedesini 24 Ekim’de vatandaşların yoğun ilgiyle gerçekleştiren KİPTAŞ, portföyünde bulunan değerli arsa ve iş yerlerini 2. Halka Açık Müzayede ile yatırımcılara sunuyor.

HEM KİRACILI HEM KİRALAMAYA HAZIR

İstanbul’un farklı ilçelerinde yatırım değeri oldukça yüksek işyerlerinin bir kısmı hazır kiracılı, bir kısmı ise teslime hazır işyerlerinden oluşuyor.

DÜNYANIN HER YERİNDEN ONLİNE KATILIM

25 Aralık 2019 Çarşamba günü düzenlenecek olan müzayedeye ister doğrudan KİPTAŞ Genel Merkezinde, isterseniz de online olarak internet üzerinden Dünyanın her yerinden katılım sağlanabilecek. KİPTAŞ’ın halka açık bu ikinci müzayedesini salona gelemeseniz bile evinizden, iş yerinizden, hatta yurt dışından takip edip teklif verebilirsiniz.

KİPTAŞ İLE İSTANBUL KAZANACAK

KİPTAŞ, bu satışlardan elde edeceği geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projelerine kaynak olarak kullanarak yine İstanbul halkına hizmet edecek yatırımlara dönüştürmeyi  amaçlıyor.

Bağımsız birim ve arsa satış şartnamesi için tıklayın
Arsa kataloğu için tıklayın
Bağımsız birim kataloğu için tıklayın


        
KİPTAŞ'tan 33 milyon 267 bin TL'lik satış!
 


Geri Dön