25 / 04 / 2024

KİPTAşž Bahçeşehir Evleri'nde satılık konut ve ticaret arsası!

KİPTAşž Bahçeşehir Evleri'nde satılık konut ve ticaret arsası!

KİPTAşž İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.şž. adına kayıtlı olan KİPTAşž Bahçeşehir Evleri Konut alanı içinde bulunan 18 bin 596 metrekare alana sahip boş konut ve ticaret arsası için teklifler alınacak  



 KİPTAşž İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.şž. adına kayıtlı olan KİPTAşž Bahçeşehir Evleri Konut alanı içinde bulunan 18 bin 596 metrekare alana sahip boş konut ve ticaret arsası rayiç belirlemek ve gerektiğinde satışının yapılması için teklifler alınacak. Teklif vermek isteyen alıcılar, ayrıntılı incelemeyi satış şartnamesinden yapacaklar. Teklifler 27 Ekim 2010 saat 17.00'a kadar KİPTAşž Planlama ve İhale Müdürlüğü Seyitnizam Mah. Gümüşsuyu Davutpaşa Cad. No:17/1 Zeytinburnu adresine ulaştırılacak.

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Ayşe Karaduman/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

Bahçeşehir"de konut ve ticaret alanı arsası satıyor
KİPTAşž, Bahçeşehir Evleri konut alanı içinde kalan 18 bin 596 metrekare alana sahip boş konut ve ticaret arsasını satmak üzere için ihale düzenledi.
İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi adına kayıtlı olan 18 bin 596 metrekarelik boş konut ve ticaret arsasının satışı için kapalı teklif usulü ile teklif alınacak. Arsaya talip olan firma yada kişiler, yazılı tekliflerini 27 Ekim 2010 günü saat 17"ye kadar KİPTAşž"ın Zeytinburnu"ndaki genel müdürlüğüne ulaştırması gerekiyor.  


Geri Dön