29 / 03 / 2024

KİPTAŞ Çınar Evler'de ön başvuru süreci yarın sona eriyor!

KİPTAŞ Çınar Evler'de ön başvuru süreci yarın sona eriyor!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışındaki ilk konut projesi olan İzmit Çınar Evler Projesi'nde ön başvurular yarın sona eriyor. 



28 Aralık'ta temeli atılan depreme dayanıklı ve modern konut proje olan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için ön başvuru süreci için yarın son gün. 

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk proje olan KİPTAŞ Çınar Evler'de 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 103 adet 2+1, 40 adet 3+1 konuta yer verilen projede dairelerin büyüklükleri 93 metrekare ve 124 metrekare olarak belirlendi.

Ön başvurularının yarın sona ereceği projede daire fiyatları 274 bin 50 TL'den başlıyor. 4 blok halinde hayata geçirilen projede, 5 dükkan yer alıyor. Projeye başvuru için 500 TL ön müracaat bedeli talep ediliyor. 

Örnek ödeme planı  

KİPTAŞ Çınar Evler de ön başvuru süreci yarın sona eriyor!

KİPTAŞ vade farksız ödeme planı  

 KİPTAŞ Çınar Evler de ön başvuru süreci yarın sona eriyor!

Başvuru şartları neler? 

Başvuru sahibinin TC vatandaşı ve reşit olması, kendisi veya eşine ait evinin olmaması, daha önce Kiptaş’tan konut satın almamış olması gerekiyor.

Ebeveynleri ile yaşayan 18 yaşını doldurmuş tüm bireyler üzerine evi olmaması durumunda projeye başvurabillir. 

Ön başvuru bedelini banka havalesi/eft ile yapan, kura sonucunda hak sahibi olamayanlar ve yedek üyelere başvuru bedeli kura çekilişinden itibaren 5 iş günü içerisinde aynen ve faizsiz olarak iade edilecektir.

Ön başvuru bedelini kredi kartı ile ödeyen ve kura sonucunda hak sahibi olamayanlar ile yedek üyelere ise en geç 09.02.2021 tarihinde aynen ve faizsiz olarak iade edilecektir.

Ön başvuru ödemesi havale/eft ile yapılmışsa paranın ödendiği İBAN numarasına, ödeme kredi kartıyla yapılmışsa tahsil edildiği kredi kartına iade edilecektir.


Proje dahilinde Proje kapsamında 27 bin 405 TL peşinat ve 120 ay sabit taksit fırsatı bulunuyor. 

KİPTAŞ Çınar Evler de ön başvuru süreci yarın sona eriyor!

Başvurular nasıl olacak? 

Ön müracaat bedeli Garanti Bankası'nın tüm şubelerinden (masrafsız) KİPTAŞ hesabına yatırılacak. Ardından, KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'ne ön kayıt müracaatı yapılacak. Proje için ayrıca internet üzerinden de başvuru yapılabilecek.


Web: http://cinarevler.kiptas.com.tr/

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler 24 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön