19 / 04 / 2024

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde tahliyeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 



KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje dahilinde tahliye ve yıkım işlemleri hızla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Ali Kurt sosyal medya üzerinden şu açıklamalarda bulundu: 

"2017’de #RiskliAlan ilan edilen Eyüpsultan Alibeyköy mahallesindeki #dönüşüm projemizde tahliye ve yıkım işlemleri devam ediyor. Kısa süre içinde mimari tasarımı, sosyal alanları ile örnek projenin temelini hak sahiplerimizle birlikte atacağız."

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Borçlanma tutarında ve küçük metrekare kullanımlı hak sahipleri, yapılacak iyileştirmeler için KİPTAŞ'ın ofislerinden  bilgi alabilir. Yıkım çalışmalarının devam ettiği projede inşaat çalışmaları da 2021'nin yaz aylarında başlayacak. 

Kentsel dönüşüm projesi dahilinde riskli yapıların yerine depreme dayanıklı; içinde kreş, kütüphane, sağlık merkezi ve yeşil alanlar olacak. Kentsel dönüşüme giren riskli yapı sahiplerine taşınma ve kira yardımı yapılacak.

 

2017’de #RiskliAlan ilan edilen Eyüpsultan Alibeyköy mahallesindeki #dönüşüm projemizde tahliye ve yıkım işlemleri devam ediyor. Kısa süre içinde mimari tasarımı, sosyal alanları ile örnek projenin temelini hak sahiplerimizle birlikte atacağız.#BirlikteBaşardık #İBB #KİPTAŞ pic.twitter.com/hNDe6Q1CUV

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) April 23, 2021

 

KİPTAŞ projelerinde son durum ne?

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön